Jelenleg itt vagy: Navigációs hivatkozások kihagyásaKezdőoldal > Hűségprogram
Kosár: 0 tétel, bruttó: 0 Ft

Megújult a Happycard! Keresd új plasztik törzsvásárlói kártyánkat a Happybox üzletekben!

Gyere be hozzánk és a régi helyett kérj egy újat díjmentesen, így nem csak strapabíróbb lesz a kártyád, de a webáruházban is könnyebben tudod érvényesíteni a kedvezményedet!

Nem kell mást tenned, mint egyszeri alkalommal 10.000 Ft feletti értékben vásárolnod, megadnod az e-mail címed, és azonnal megajándékozunk egy Happycard törzsvásárlói kártyával!

így nem csak kedvezményesen vásárolhatsz, de minden újdonságunkról is azonnal értesítünk!

A Happycard-dal járó aktuális kedvezményekről az egyes üzletekben tájékozódhatsz bővebben.

A Happycard által biztosított kedvezményt az üzleteinkben tudod érvényesíteni a kártya felmutatásával. A beváltó helyek pontos listáját itt tudod megnézni: üzleteink.

A webáruházunkban a törzsvásárlói kedvezményedet a megrendelés végén tudod érvényesíteni, miután mindent betettél a kosaradba, írd be új (plasztik) kártya esetén a Happycard-od sorszámát, régi kártya esetén, a Happycard hátán található szöveg első sorának utolsó (7 betűs) szavát a Kupon sorszáma vagy happycard jelszó mezőbe.

A kedvezmény az akciós termékekre és webes rendelés esetén a házhozszállítás díjára nem vonatkozik, más engedménnyel össze nem vonható.

A törzsvásárlói kártya névre szóló, másra nem átruházható. Elvesztéséből eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni.

A kártya visszavonásig érvényes. A Happy Box Hungary Kft. fenntartja a jogot a törzsvásárlói kártya előzetes tájékoztatás nélküli visszavonására.

A Happycardot keresd üzleteinkben! Kártyázz velünk és ajándékozz meg másokat is!


Nem tudod, mit vegyél születésnapra, karácsonyra vagy más alkalomra?

Az ünnepelt sosem örül annak, amit kap?

Oldd meg a gondjaidat, és ajándékozz Happybox vásárlási utalványt!

Ha nem tudod, mivel lepd meg szeretteidet, barátaidat, ez egy remek lehetőség, hogy ők maguk döntsék el, mi tetszik nekik a legjobban.

Egy vásárlási utalvány 2000 Ft-ot ér, és korlátlan mennyiségben megvásárolható, így könnyen tudsz olyan értékben ajándékozni, amilyenben szeretnél.

A vásárlási utalványt keresd üzleteinkben!