Jelenleg itt vagy: Kezdőoldal

Átvételi és fizetési módok

Házhoz szállítási információk

A webáruházunkban megrendelhető termékeket kizárólag házhoz szállítással tudod megvásárolni. A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon történik, 8 és 16 óra között, a megrendelést követő 1-3 munkanapon belül. A csomagod összekészítéséről és feladásáról, a kézbesítést megelőző napon e-mail üzenetben értesítünk.
A kiszállítás díja egységesen bruttó 1.300 Ft, melyet a megrendeléshez tartozó számlán külön tételként rögzítünk. 15.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás költségét cégünk átvállalja, azaz számodra ingyenes!
Amennyiben a futár az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban, díjmentesen megkísérli a kiszállítást. Ha a második kiszállítás is sikertelen, a csomagot visszaszállítja cégünkhöz.

Szerződött futárszolgálati partnerünk elérhetőségei:

Express One Hungary Kft.
Telefonszám: +36 1 8 777 400; +36 1 8 777 444
ugyfelszolgalat@expressone.hu
https://expressone.hu/kapcsolat/elerhetosegeink/

Fizetési információk
 

Megrendelésedet készpénzben vagy online módon, bankkártyával tudod kifizetni. Előbbi esetben a futárnak kell átadnod a pontosan kiszámolt összeget, ennek bizonylata a futár által átadott fuvarlevél és a csomagban található számla.

Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a Happybox webáruház oldalán. Ezzel kapcsolatban további részletes tájékoztatást az alábbi hivatkozásra kattintva találsz: OTP vásárlói tájékoztató